Blog
Your Cart

Vopsea par

Vezi detalii aici https://oneband.ro/vopsea-par
Formula cu EPALINA, un agent activ calmant care promoveaza protectia parului si ofera stralucire. 100% acoperire pentru parul grizonat, cu rezultate de durata, naturale si indraznete, uniforme de la radacina la varfuri. Formula blanda care of Vezi mai multe detalii aici:..
36.59 Lei
Vopsea de par permanenta pentru revelarea celor mai frumoase nuante reci. Baza de pigment de inalta performanta pentru neutralizarea optima a tonurilor calde. Excelenta acoperire pana la 100% a firelor carunte. Pana la 3 tonuri mai deschise. Vezi mai multe detalii aici:..
36.59 Lei
100% acoperire pentru parul grizonat, rezultate naturale, fiabile care nu palesc in timp. Look fresh, radiant, rezultat uniform de la radacina la varfuri. Formula blanda. Usor de aplicat, permitand o creativitate nelimitata. Contine pigmenti Vezi mai multe detalii aici:..
36.59 Lei
Acoperire naturala a parului grizonat de pana la 50%. Nuante naturale, luminoase si proaspete, care nu palesc in timp. Combinatii cu o gama larga de pigmenti diferiti, pana la 7 pigmenti diferiti intr-o singura nuanta. Formula fara amoniac. N Vezi mai multe detalii aici:..
97.18 Lei
Formula cu EPALINA, un agent activ calmant, care promoveaza protectia parului si ofera stralucire. 100% acoperire a parului grizonat, cu rezultate fiabile, care nu palesc in timp. Actiune rapida, eficacitate crescuta. Decolorarea si revopsire Vezi mai multe detalii aici:..
48.09 Lei
Colorare multi-dimensionala, high-definition pentru rezultate tri-dimensionale: 1. FRUMUSETEA COLORARII HD Agent de colorare de putere maxima: o varietate larga de pigmenti de oxidare puri pentru o uniformizare impecabila. 2. DELICATETE HD Fo Vezi mai multe detalii aici:..
36.59 Lei
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)