Blog
Your Cart

Truse Farduri

Trusa de Farduri Dreaming Angel Special Edition se adreseaza atat pasionatilor de arta machiajului cat si makeup artistilor. Contine 12 de farduri ultrapigmentate, dintre care 7 farduri mate si 5 sidefate intr-o varietate de culori unice. De Vezi mai multe detalii aici:..
44.90 Lei
Trusa Farduri #01 Dollymix Focallure iti ofera o noua trusa de farduri profesionala cu 9 culori mate si sidefate din nuante pamantii si sampanie. Paleta ofera numeroase posibilitati pentru a crea machiajele preferate. Fardul este o pulbere fo Vezi mai multe detalii aici:..
44.90 Lei
Trusa Farduri #02 Pincho Peach Focallure iti ofera o noua selectie de farduri profesionale in 9 culori mate si sidefate inspirate din peisajele pamantii si sampanie. Formula fardurilor este o pulbere foarte fina, rezistenta ce se aplica unifo Vezi mai multe detalii aici:..
44.90 Lei
Trusa Farduri #03 Pinky Swoon Focallure iti propune o noua colectie revigoranta de 9 culori mate si sidefate din nuante pamantii si sampanie. Paleta ofera numeroase posibilitati pentru a crea machiajele preferate. Formula fardurilor este o pu Vezi mai multe detalii aici:..
44.90 Lei
Trusa Farduri #04 Breezy Fever Focallure iti ofera o noua trusa de farduri profesionala cu 9 culori mate si sidefate in nuante stacojii si sampanie. Paleta ofera nenumarate posibilitati pentru a crea machiajele preferate. Fardul creat de Foca Vezi mai multe detalii aici:..
39.90 Lei
Trusa Farduri #05 Sweet Pincho Focallure iti ofera o noua colectie de farduri profesionale cu 9 culori mate si sidefate din nuante pamantii si sampanie. Paleta ofera numeroase posibilitati pentru a crea machiajele preferate. Formula fardurilo Vezi mai multe detalii aici:..
44.90 Lei
Alege Trusa farduri 10 culori Cassic Colors Collection - Elegant RED cu o cutie metalica si un finisaj deosebit! Este solutia ideala pentru un machiaj profesional de seara sau zi. Trusa farduri Cassic Colors Collection iti pune la dispozitie Vezi mai multe detalii aici:..
24.90 Lei
Alege Trusa farduri 10 culori Cassic Colors Collection - Sensual Pink daca iti doresti un machiaj perfect de seara sau de zi! Acum vei obtine un smokey eyes rapid si usor! Cassic Colors Collection iti pune la dispozitie farduri de ochi cu o t Vezi mai multe detalii aici:..
24.90 Lei
Iti prezentam Trusa Farduri 10 culori mate - #01 Matte Pastel Season Luxury Palette, perfecta atat pentru realizarea unui machiaj de zi natural cat si pentru un machiaj de ocazie! Textura fardurilor asigura o imbinare perfecta a culorilor si Vezi mai multe detalii aici:..
25.90 Lei
Iti prezentam Trusa Farduri 10 culori mate - #03 Matte Smokey Eyes Luxury Palette perfecta atat pentru realizarea unui machiaj de zi natural cat si pentru realizarea unui machiaj de ocazie! Textura fardurilor asigura o imbinare perfecta a cul Vezi mai multe detalii aici:..
25.90 Lei
Alege Trusa Farduri 10 culori neutre Classic Make-up Ever Beauty cu finisaje deosebite intr-o caseta metalica! Paleta ofertanta de culori te inspira sa creezi machiaje profesionale de seara sau de zi. Trusa farduri 10 culori neutre Classic Ma Vezi mai multe detalii aici:..
29.90 Lei
Alege Trusa farduri 10 culori neutre Classic Make-up Forever Beauty cu finisaje deosebite intr-o caseta metalica! Paleta ofertanta de culori te inspira sa creezi machiaje profesionale de seara sau de zi. Trusa farduri 10 culori neutre Classic Vezi mai multe detalii aici:..
29.90 Lei
Trusa farduri 12 culori Burlywood iti asigura un look modern si elegant! Paleta contine culori in nuante soft de nude, bej si maro. Culorile mate te ajuta sa adopti un machiaj delicat de zi sau unul mai intens, de seara. Cu ajutorul trusei de Vezi mai multe detalii aici:..
34.90 Lei
Trusa de farduri profesionale FlashBack in 12 culori nude este conceputa pentru a scoate in evidenta frumusetea naturala a ochilor! Selectia de nuante a fost special gandita pentru a-ti complimenta si intensifica frumusetea naturala. Trusa Fa Vezi mai multe detalii aici:..
24.90 Lei
Trusa de farduri profesionale Gravity in 12 culori practice este conceputa pentru a scoate in evidenta frumusetea naturala a ochilor. Colectia de farduri acopera atat nuante calde cat si reci ce-ti deschid calea catre o multime de alegeri de Vezi mai multe detalii aici:..
24.90 Lei
Trusa de farduri profesionale Lovey Dovey in 12 culori practice este conceputa pentru a scoate in evidenta frumusetea naturala a ochilor. Trusa farduri contine 7 nuante de fard mate si 5 sidefate, extrem de pigmentate. Texturile se remarca pr Vezi mai multe detalii aici:..
24.90 Lei
Alege Trusa Farduri 12 culori mate si sidefate Fem Rosa ideala atat pentru un look iesit din comun, cat si pentru un stil personal elegant. Cu nuante pigmentate, gama de 12 de farduri rezistente promite sa-ti indeplineasca toate dorintele de Vezi mai multe detalii aici:..
37.90 Lei
Trusa Farduri 12 Culori UCANBE Molten Rock spune povestea culorilor calde ce isi extrag energia pozitiva din nucleul pamantului. Fiecare din cele 12 nuante aduce un plus de naturalete si feminitate machiajului tau. Paleta de farduri maguleste Vezi mai multe detalii aici:..
39.90 Lei
Iti doresti o trusa de farduri care sa te insoteasca la orice pas, pentru ca look-ul tau sa fie mereu fresh? Alege Trusa Farduri 15 culori metalice Bright Moon in 15 culori metalice si mate, ideale atat pentru un machiaj vibrant, extravagant, Vezi mai multe detalii aici:..
23.90 Lei
Trusa de farduri profesionale Fraulein38 Neutral Colours , in 15 culori neutre este conceputa pentru a scoate in evidenta frumusetea naturala a ochilor. Trusa Farduri contine 15 culori sidefate, perfecte pentru a realiza machiajele preferate. Vezi mai multe detalii aici:..
29.90 Lei
Iti prezentam Trusa Farduri 16 culori Delightful Premium Edition ce contine farduri mate si sidefate in nuante hot, hot, hot! Sunt perfecte atat pentru realizarea unui machiaj de zi natural cat si pentru realizarea un machiaj de seara sau de Vezi mai multe detalii aici:..
42.50 Lei
Ushas iti ofera Trusa Farduri 24 culori Eyeshadow Palette I Love Naked Nude Elements #01 ideala atat pentru un look iesit din comun, cat si pentru un stil personal clasic. Gama de 24 de farduri promite sa-ti indeplineasca toate dorintele in m Vezi mai multe detalii aici:..
27.90 Lei
Alege Trusa Farduri 24 culori Eyeshadow Palette I Love Naked Rainbow Elements #02 , ideala atat pentru un look iesit din comun, cat si pentru un stil personal clasic! Cu nuante pigmentate, gama de 24 de farduri promite sa se preteze tuturor n Vezi mai multe detalii aici:..
27.90 Lei
Fraulein38 iti ofera Trusa Farduri 24 culori Mistery ideala atat pentru un look iesit din comun, cat si pentru un stil personal elegant! Cu nuante intens pigmentate, gama de 24 de farduri Fraulein38 promite sa se preteze tuturor nevoilor tale Vezi mai multe detalii aici:..
23.90 Lei
Iti doresti o trusa de machiaj care sa te insoteasca la orice pas, pentru ca look-ul tau sa fie mereu fresh? Fraulein38 iti ofera trusele compacte de farduri in 24 culori, ideale atat pentru un look iesit din comun, cat si pentru un stil pers Vezi mai multe detalii aici:..
23.90 Lei
Trusa Farduri 26 culori DUOMEILA cu oglinda si aplicator #1 iti ofera o colectie fermecatoare de nuante ideale atat pentru un look iesit din comun, cat si pentru un stil personal elegant. Cu nuante pigmentate, gama de 26 culori DUOMEILA promi Vezi mai multe detalii aici:..
25.90 Lei
Trusa Farduri 26 culori DUOMEILA si aplicator #2 este ideala atat pentru un look iesit din comun, cat si pentru un stil personal clasic! Cu nuante pigmentate, gama de 26 culori DUOMEILA promite sa-ti implineasca dorintele in machiaj! In funct Vezi mai multe detalii aici:..
25.90 Lei
Trusa Farduri 26 culori DUOMEILA si aplicator #4 este exact ce iti trebuie atat pentru un look iesit din comun, cat si pentru un stil personal elegant! Cu nuante pigmentate, gama de 26 culori DUOMEILA promite sa-ti implineasca dorintele in ma Vezi mai multe detalii aici:..
25.90 Lei
Obtine un machiaj elegant de zi sau de seara in nuante nude cu Trusa Farduri 35 culori Chocolate Martini ! Inspira-te, in fiecare zi, din magia oferita de cele 35 de culori calde incorporate proportional in trusa de farduri. Trusa de farduri Vezi mai multe detalii aici:..
32.90 Lei
Inspira-te, in fiecare zi, din magia oferita de cele 35 de culori incorporate proportional in Trusa Farduri Irresistible Look, si privirea ta va avea o nota de senzualitate. Trusa este compusa din 35 de nuante de farduri mate si sidefate. Col Vezi mai multe detalii aici:..
39.90 Lei
Inspira-te, in fiecare zi din magia oferita de cele 40 de culori incorporate proportional in Trusa Farduri Brown Limited Edition ! Trusa Farduri 40 culori Brown Limited Edition contine nuante calde de maro si bej. Este o trusa portabila, potr Vezi mai multe detalii aici:..
29.90 Lei
Trusa Farduri 40 culori Fairy Tale Special Edition se potriveste de minune persoanelor nonconformiste, visatoare, cu o personalitate puternica. Obtine un machiaj indraznet folosind culorile vii inspirate din aventurile artistilor! Paleta de f Vezi mai multe detalii aici:..
29.90 Lei
Iti prezentam Trusa Farduri 9 culori Appetit, Premium Edition ce contine farduri mate si sidefate. Acestea sunt perfecte atat pentru realizarea unui machiaj de zi natural cat si pentru realizarea un machiaj de seara sau de ocazie. Trusa este Vezi mai multe detalii aici:..
29.90 Lei
Ofera o stralucire unica ochilor tai prin texturi fine si delicate cu Trusa Farduri Metalic Blue Eyes 02 ! Pentru un machiaj profesional creat cu usurinta chiar la tine acasa, opteaza pentru farduri cu acoperire maxima pe pleoape si nu se str Vezi mai multe detalii aici:..
19.90 Lei
Ofera o stralucire unica ochilor tai cu texturi fine si delicate cu Trusa Farduri Metalic Brown Eyes #03 ! Pentru crearea usoara a machiajului, opteaza pentru farduri ce se aplica extrem de rapid pe pleoape si nu se strang intre pliuri. Palet Vezi mai multe detalii aici:..
19.90 Lei
Ofera o stralucire unica ochilor tai cu texturi fine si delicate cu Trusa de Fard Metalic Changeable Eyes 01! Pentru crearea usoara a machiajului, opteaza pentru farduri ce se aplica extrem de rapid pe pleoape si nu se strang intre pliuri. Pa Vezi mai multe detalii aici:..
19.90 Lei
Fii in ton cu tendintele anului si alege Trusa Farduri 9 culori mate - Meet Matt(e) Nude, Premium Edition! Iti prezentam paleta perfecta atat pentru realizarea unui machiaj de zi natural, cat si pentru realizarea unui machiaj de seara sau de Vezi mai multe detalii aici:..
28.90 Lei
Trusa Farduri All I See Is Magic Limited Edition include 15 nuante de farduri de pleoape in mare parte neutre si calde , cu finisaje mate si satinate . Pulberile sunt de o pigmentare incredibil de fina , usor de aplicat si purtat. Au rezisten Vezi mai multe detalii aici:..
47.90 Lei
Trusa farduri Beauty Glazed Desert Rose A propune 16 nuante intense de farduri de pleoape, perfecte pentru orice iubitoare de make-up. Trusa de farduri te va ajuta sa obtii un make-up profesional, bine definit, de vedeta. Poti folosi farduril Vezi mai multe detalii aici:..
49.90 Lei
Trusa farduri Beauty Glazed Desert Rose B contine 16 nuante intense de farduri de pleoape, perfecte pentru orice iubitoare de make-up. Trusa de farduri te va ajuta sa obtii un make-up profesional, bine definit, de vedeta. Poti folosi farduril Vezi mai multe detalii aici:..
49.90 Lei
Fiecare din cele 35 de culori propuse de Trusa Farduri Beauty Glazed Impressed You iti ofera o paleta atragatoare de farduri pentru a fi o adevarata vedeta intreaga noapte! Poti folosi fardurile puternic pigmentate individual pentru un efect Vezi mai multe detalii aici:..
69.90 Lei
Trusa Farduri Beauty Glazed Must Have Palette te provoaca la machiaje superbe prin paleta sa calda de 35 de culori! Fardurile de calitate se fixeaza rapid pe piele pentru o aplicare usoara, intensitate maxima a culorilor si o rezistenta indel Vezi mai multe detalii aici:..
59.90 Lei
Trusa Farduri Beauty Glazed Perfect Neutral este o piesa de colectie pentru frumusetea ta! Paleta de makeup a devenit celebra in intreaga lume datorita succesului cu care a reprodus lucirea pretioasa a aurului prin pigmenti speciali. Astfel t Vezi mai multe detalii aici:..
39.90 Lei
Fiecare din cele 35 de culori propuse de Trusa Farduri Beauty Glazed Popping este suficient de atragatoare pentru a fi o adevarata vedeta intreaga noapte! Poti folosi fardurile puternic pigmentate individual pentru un efect neprelucrat si dra Vezi mai multe detalii aici:..
69.90 Lei
Trusa Farduri Beauty Glazed Rock Metal se inspira din energiile infocate ale rocilor si metalului pur! Nuantele puternice de rosu si auriu se intersecteaza armonios cu cele diafane de roz, mov si galben pal. Colectia de farduri iti propune o Vezi mai multe detalii aici:..
39.90 Lei
Trusa Farduri Beauty Glazed Spring Edition contine 18 farduri de pleoape in culori diferite, cu finish metalic, mat si duochrome. Versatilitatea acestei palete iti permite sa creezi variatii nesfarsite de machiaje, potrivite oricarei ocazii: Vezi mai multe detalii aici:..
47.90 Lei
Trusa Farduri Beauty Glazed Summer Edition contine 18 farduri de pleoape in culori calde, cu finish metalic, satinat si mat. Versatilitatea acestei palete iti permite sa creezi variatii nesfarsite de machiaje, potrivite oricarei ocazii: machi Vezi mai multe detalii aici:..
49.90 Lei
Inspirata de culorile apusului de soare, T rusa Farduri Beauty Glazed Sunset Dusk Special Editio are 15 farduri de pleoape superbe! Selectia de culori aduna tonuri calde de maro, portocaliu, rosu, auriu, bronz cu finish mat, stralucitor si cr Vezi mai multe detalii aici:..
54.90 Lei
Afişare 1 - 48 din 157 (4 pagini)