Blog
Your Cart

Farduri Pleoape

Vrei ca machiajul tau sa fie perfect in orice moment al zilei? Alege Fard de Ochi My Boon Bronze 4 in 1 #04, cu oglinda incorporata, Premium Edition , cu banuti generosi de fard usor sidefat, in nuante de maro si roz pastel satinate. Design-u Vezi mai multe detalii aici:..
21.90 Lei
Vrei ca machiajul tau sa fie perfect in orice moment al zilei? Alege Fard de Ochi My Boon Pinky 4 in 1 #03, cu oglinda incorporata, Premium Edition , cu banuti generosi de fard usor sidefat, in nuante de maro si roz pastel satinate. Design-ul Vezi mai multe detalii aici:..
21.90 Lei
Vrei ca machiajul tau sa fie perfect in orice moment al zilei? Alege Fard de Ochi My Boon Smokey 4 in 1 #07, cu oglinda incorporata, Premium Edition cu banuti generosi usor sidefati, in nuante de maro si roz pastel satinate. Design-ul compact Vezi mai multe detalii aici:..
21.90 Lei
Pentru acest sezon specialistii recomanda Fard de Ochi Perfect Smoky Nudes Limited Edition in nuante neutre mate si sidefate, incorporate intr-o cutie cu un design compact, trendy si deosebit de practic. Felul in care arati poate dezvalui foa Vezi mai multe detalii aici:..
29.90 Lei
Alege Fard de Pleoape 8 culori cu blush 2 culori DUOMEILA #02 realizata de specialisti pentru realizarea unui machiaj spectaculos si diferit in fiecare zi. Trusa de farduri de ochi este special creata pentru calatorie, contine tot ceea ce ave Vezi mai multe detalii aici:..
21.90 Lei
Fii mereu in tendinte cu paleta Fard de Pleoape 8 culori cu blush 2 culori DUOMEILA #03 , cu un design inovativ, foarte practic, ce iti ofera mobilitate si eficienta sporita in timpul machiajului. Alege farduri pentru pleoape profesionale rea Vezi mai multe detalii aici:..
21.90 Lei
Putine produse de machiaj sunt atat de versatile precum fardul de pleoape . Iti permite sa te joci cu forma ochilor tai si sa-l folosesti drept eyeliner, culoare pentru pleoape, uscat sau umed, pentru un machiaj office discret, smokey eyes se Vezi mai multe detalii aici:..
14.90 Lei
Putine produse de machiaj sunt atat de versatile precum fardul de pleoape . Iti permite sa te joci cu forma ochilor tai si sa-l folosesti drept eyeliner, culoare pentru pleoape, uscat sau umed, pentru un machiaj office discret, smokey eyes se Vezi mai multe detalii aici:..
14.90 Lei
Daca va doriti un machiaj mai natural, dar care sa se potriveasca si pentru evenimentele la care participati, puteti sa va achizitionati Fard de Pleoape Cinnamon Satin Special Edition! Trusa contine 9 farduri pentru ochi in nuante neutre, ata Vezi mai multe detalii aici:..
29.90 Lei
Fard de Pleoape Deep Coffee Special Edition este o paleta cu 4 farduri pentru ochi (un fard mat si 3 farduri sidefate) si 3 nuante de bronzer si iluminator. Aceasta ofera o gama variata de nuante neutre, atat nuante mai reci cat si nuante mai Vezi mai multe detalii aici:..
24.90 Lei
Fard de Pleoape Desert Sand Special Edition este o paleta cu 4 farduri de ochi (un fard mat si 3 farduri sidefate) si 3 nuante de bronzer si iluminator. Aceasta ofera o gama variata de nuante neutre, atat nuante mai reci cat si nuante mai cal Vezi mai multe detalii aici:..
24.90 Lei
Fard de Pleoape French Plum Special Edition este o paleta cu 4 farduri de ochi (un fard mat si 3 farduri sidefate) si 3 nuante de bronzer si iluminator. Aceasta ofera o gama variata de nuante neutre, atat nuante mai reci cat si nuante mai cal Vezi mai multe detalii aici:..
24.90 Lei
Comanda Fard de Pleoape in 4 culori sidefate #01 TOM CLUB - Silver si vei descoperi secretul atractiei feminine Indrazneste sa fii in trend in orice sezon cu paleta ce contine farduri de ochi in culori vibrante. Trusa de farduri pentru pleoap Vezi mai multe detalii aici:..
19.90 Lei
Comanda Fard de Pleoape in 4 culori sidefate #04 TOM CLUB - LightNude si vei descoperi secretul atractiei feminine Indrazneste sa fii in trend in orice sezon cu paleta ce contine farduri de ochi in culori vibrante. Trusa de farduri pentru ple Vezi mai multe detalii aici:..
19.90 Lei
Comanda Fard de Pleoape in 4 culori sidefate #05 TOM CLUB - Forest si vei descoperi secretul atractiei feminine Indrazneste sa fii in trend in orice sezon cu paleta ce contine farduri de ochi in culori vibrante. Trusa de farduri pentru pleoap Vezi mai multe detalii aici:..
19.90 Lei
Comanda Fard de Pleoape in 4 culori sidefate #08 TOM CLUB - Rose si vei descoperi secretul atractiei feminine Indrazneste sa fii in trend in orice sezon cu paleta ce contine farduri de ochi in culori vibrante. Trusa de farduri pentru pleoape Vezi mai multe detalii aici:..
19.90 Lei
Inspira-te din energia si culoarea nuantelor incorporate in paleta Fard de pleoape in 5 culori - Teal Fury si vei descoperi secretul atractiei feminine! Indrazneste sa fii in trend in orice sezon cu fardurile de pleoape in culori vibrante. Of Vezi mai multe detalii aici:..
14.90 Lei
Inspira-te din energia si culoarea nuantelor incorporate in trusa de Fard de Pleoape in 5 culori 1 - The Gorgeous si vei descoperi secretul atractiei feminine. Indrazneste sa fii in trend in orice sezon cu paleta ce contine farduri de ochi in Vezi mai multe detalii aici:..
14.90 Lei
Inspira-te din energia si culoarea nuantelor incorporate in Fard de Pleoape in 5 culori 2 - Pretty Vulgar si vei descoperi secretul atractiei feminine. Indrazneste sa fii in trend in orice sezon cu fardurile de pleoape in culori vibrante. Ofe Vezi mai multe detalii aici:..
14.90 Lei
Inspira-te din energia si culoarea nuantelor incorporate in Fard de Pleoape in 5 culori 4 - Brown Nude si vei descoperi secretul atractiei feminine. Indrazneste sa fii in trend in orice sezon cu fardurile de pleoape in culori vibrante. Ofera Vezi mai multe detalii aici:..
14.90 Lei
Inspira-te din energia si culoarea nuantelor incorporate in Fard de Pleoape in 5 culori 5 - Midnight Rush si vei descoperi secretul atractiei feminine. Indrazneste sa fii in trend in orice sezon cu fardurile de pleoape in culori vibrante. Ofe Vezi mai multe detalii aici:..
14.90 Lei
Comanda Fard de Pleoape in 5 culori sidefate #01 JUSTMAKE - LightDance si vei descoperi secretul atractiei feminine Indrazneste sa fii in trend in orice sezon cu paleta ce contine farduri de ochi in culori vibrante. Trusa de farduri pentru pl Vezi mai multe detalii aici:..
19.90 Lei
Alege Fard de Pleoape in 5 culori sidefate #02 JUSTMAKE - LightDance si vei descoperi secretul atractiei feminine! Fardurile de pleoape sunt continute intr-o trusa cu un design compact, elegant, usor de transportat. Paleta are o colectie de f Vezi mai multe detalii aici:..
19.90 Lei
Alege Fard de Pleoape in 5 culori sidefate #06 JUSTMAKE - LightDance si vei descoperi secretul atractiei feminine! Fardurile de pleoape sunt continute intr-o trusa cu un design compact, elegant, usor de transportat. Paleta are o colectie de f Vezi mai multe detalii aici:..
19.90 Lei
Creata special pentru ca tu sa poti combina cu usurinta culorile! Noua paleta Fard de Pleoape Magnific Eyes contine cinci capsule cu farduri duo. Alaturarea a cate doua farduri de ochi complementare este ideala mai ales pentru persoanele ince Vezi mai multe detalii aici:..
29.90 Lei
Culoare si stralucire de star cu Fard de pleoape mono stralucitor Pudaier GloriousME #11 ! Aceasta colectie deosebita de farduri se concentreaza pe o singura nuanta in parte pentru a asigura reteta de succes Pudaier. Fardul cu o pigmentare in Vezi mai multe detalii aici:..
14.90 Lei
Culoare si stralucire de star cu Fard de pleoape mono stralucitor Pudaier GloriousME #12 ! Aceasta colectie deosebita de farduri se concentreaza pe o singura nuanta in parte pentru a asigura reteta de succes Pudaier. Fardul cu o pigmentare in Vezi mai multe detalii aici:..
14.90 Lei
Culoare si stralucire de star cu Fard de pleoape mono stralucitor Pudaier GloriousME #13 ! Aceasta colectie deosebita de farduri se concentreaza pe o singura nuanta in parte pentru a asigura reteta de succes Pudaier. Fardul cu o pigmentare in Vezi mai multe detalii aici:..
14.90 Lei
Culoare si stralucire de staruri in acelasi Fard de pleoape mono stralucitor Pudaier #14 ! Aceasta colectie deosebita de farduri se concentreaza pe o singura nuanta in parte pentru a asigura reteta de succes Pudaier. Fardul cu o pigmentare in Vezi mai multe detalii aici:..
14.90 Lei
Culoare si stralucire de staruri cu Fard de pleoape mono stralucitor Pudaier GloriousME #15 ! Aceasta colectie deosebita de farduri se concentreaza pe o singura nuanta in parte pentru a asigura reteta de succes Pudaier. Fardul cu o pigmentare Vezi mai multe detalii aici:..
14.90 Lei
Culoare si stralucire de staruri in acelasi Fard de pleoape mono stralucitor Pudaier GloriousME #16 ! Aceasta colectie deosebita de farduri se concentreaza pe o singura nuanta in parte pentru a asigura reteta de succes Pudaier. Fardul cu o pi Vezi mai multe detalii aici:..
14.90 Lei
Culoare si stralucire de staruri in acelasi Fard de pleoape mono stralucitor Pudaier GloriousME #17 ! Aceasta colectie deosebita de farduri se concentreaza pe o singura nuanta in parte pentru a asigura reteta de succes Pudaier. Fardul cu o pi Vezi mai multe detalii aici:..
14.90 Lei
Culoare si stralucire de staruri in acelasi Fard de pleoape mono stralucitor Pudaier GloriousME #18 ! Aceasta colectie deosebita de farduri se concentreaza pe o singura nuanta in parte pentru a asigura reteta de succes Pudaier. Fardul cu o pi Vezi mai multe detalii aici:..
14.90 Lei
Culoare si stralucire de staruri in acelasi Fard de pleoape mono stralucitor Pudaier GloriousME #19 ! Aceasta colectie deosebita de farduri se concentreaza pe o singura nuanta in parte pentru a asigura reteta de succes Pudaier. Pigmentii extr Vezi mai multe detalii aici:..
14.90 Lei
Culoare si stralucire de staruri in acelasi Fard de pleoape mono stralucitor Pudaier GloriousME #20 ! Aceasta colectie deosebita de farduri se concentreaza pe o singura nuanta in parte pentru a asigura reteta de succes Pudaier. Fardul cu o pi Vezi mai multe detalii aici:..
14.90 Lei
Vrei ca machiajul tau sa fie perfect in orice moment al zilei? Alege Fard de Pleoape My Boon Smokey Premium 4 in 1 #01, cu oglinda incorporata, Premium Edition. Paleta contine cu banuti generosi de fard de ochi usor sidefat, in nuante de maro Vezi mai multe detalii aici:..
21.90 Lei
Creata special pentru ca tu sa poti combina cu usurinta culorile! Noua paleta Fard de Pleoape Pretty Eyes contine cinci capsule cu farduri duo. Alaturarea a cate doua farduri de ochi complementare este ideala mai ales pentru persoanele incepa Vezi mai multe detalii aici:..
29.90 Lei
Comanda Fard de Pleoape Soft Flower #05 JUSTMAKE si vei descoperi secretul atractiei feminine Indrazneste sa fii in trend in orice sezon cu paleta ce contine farduri de ochi in culori vibrante. Trusa de farduri pentru pleoape iti ofera stralu Vezi mai multe detalii aici:..
19.90 Lei
Inspira-te, in fiecare zi, din magia oferita de Fard de Pleoape The Blushed Nudes EverBeauty Limited Edition si privirea ta va avea o nota de senzualitate! Trusa este compusa din nuante de farduri de ochi mate si sidefate, o colectie de textu Vezi mai multe detalii aici:..
24.90 Lei
Inspira-te, in fiecare zi, din magia oferita de Fard de Pleoape The Rock Nudes EverBeauty Limited Edition si privirea ta va avea o nota de senzualitate. Trusa este compusa din nuante de farduri de ochi mate si sidefate, o colectie de texturi Vezi mai multe detalii aici:..
24.90 Lei
Daca vrei sa iesi in evidenta, Fard Lichid Pleoape si Buze 2 in 1 Beauty Glazed Shine Waterproof vine in completarea trusei tale de make-up! Este timpul sa achizitionezi un produs revolutionar cu functionalitate multipla care te ajuta sa obti Vezi mai multe detalii aici:..
39.90 Lei
Fard Pleoape cremos 2 in 1 cu Eyeliner inclus Black Diamond #08 este produsul cosmetic ideal pentru realizarea unui machiaj de exceptie al pleoapelor. Ofera contur ochilor in cativa pasi simpli. Design-ul special al fardului este conceput pen Vezi mai multe detalii aici:..
20.90 Lei
Fard Pleoape cremos 2 in 1 cu Eyeliner inclus Brown Sparkle #02 este produsul cosmetic ideal pentru realizarea unui machiaj de exceptie al pleoapelor. Ofera culoare si contur ochilor in cativa pasi simpli. Design-ul special al fardului este c Vezi mai multe detalii aici:..
20.90 Lei
Fard Pleoape cremos 2 in 1 cu Eyeliner inclus Charming #010 este produsul cosmetic ideal pentru realizarea unui machiaj de exceptie al pleoapelor. Ofera culoare si contur ochilor in cativa pasi simpli. Design-ul special al fardului este conce Vezi mai multe detalii aici:..
20.90 Lei
Fard Pleoape cremos 2 in 1 cu Eyeliner inclus Extra Chocolate #03 este produsul cosmetic ideal pentru realizarea unui machiaj de exceptie al pleoapelor. Ofera culoare si contur ochilor in cativa pasi simpli. Design-ul special al fardului este Vezi mai multe detalii aici:..
20.90 Lei
Fard Pleoape cremos 2 in 1 cu Eyeliner inclus Fancy Gold #04 este produsul cosmetic ideal pentru realizarea unui machiaj de exceptie al pleoapelor. Ofera culoare si contur ochilor in cativa pasi simpli. Design-ul special al fardului este conc Vezi mai multe detalii aici:..
20.90 Lei
Fard Pleoape cremos 2 in 1 cu Eyeliner inclus Golden Bronze #06 este produsul cosmetic ideal pentru realizarea unui machiaj de exceptie al pleoapelor. Ofera culoare si contur ochilor in cativa pasi simpli. Design-ul special al fardului este c Vezi mai multe detalii aici:..
20.90 Lei
Fard Pleoape cremos 2 in 1 cu Eyeliner inclus Golden Dinasty #07 este produsul cosmetic ideal pentru realizarea unui machiaj de exceptie al pleoapelor. Ofera culoare si contur ochilor in cativa pasi simpli. Design-ul special al fardului este Vezi mai multe detalii aici:..
20.90 Lei
Afişare 1 - 48 din 54 (2 pagini)